blog-post-img-876

Mindful Moederschap

Of jij nu biologische moeder, pleegmoeder, adoptiemoeder of gezinshuismoeder bent, iedere moeder kent momenten van liefdevolle vervulling, vreugdevolle beleving en harmonie. Jij bent dan een trotse en tevreden moeder! Echter opvoeden en omgaan met jouw kind(eren) kan ook heel intensief en stressvol zijn. Kan het zijn dat jouw aandacht vaker gericht is op dat wat minder goed gaat? Of laat jij je meeslepen door gedachten en gevoelens? Doe jij veel dingen onbewust, op de automatische piloot, en zijn er achteraf gedachten waarom je zo reageerde? Misschien is er het gevoel dat jij altijd maar van alles moet en onvoldoende tijd neemt voor je zelf? Herken jij dat als moeder?

Deze momenten kunnen meer of minder heftig zijn, kort of lang duren, langzaam of snel terugkeren. Afhankelijk van de beleving in het NU, heeft dit effect op jouw welzijn als moeder. Gun jij het jezelf om een doeltreffende stap te zetten in bewust opvoeden en omgaan met jouw kind(eren)? Wil jij leren om met aandacht in het hier en nu te zijn? Dan bieden wij de mogelijkheid om een programma te volgen voor Mindful Moederschap in Andalusië!

Download de brochure of bel: 06-20204943 voor meer informatie!

Geen reacties

There are no comments in this article, be the first to comment!

Leave a Reply

Rules of the Blog
Do not post violating content, tags like bold, italic and underline are allowed that means HTML can be used while commenting. Lorem ipsum dolor sit amet conceur half the time you know i know what.