Praktijk Zie Zo

 

De druk die de huidige maatschappij op ons legt, vraagt veel van ons en onze kinderen. Er zijn over het algemeen weinig momenten van rust en bezinning, waardoor ook kinderen steeds vaker het risico lopen zichzelf te verliezen. Het gevolg is dat zelfvertrouwen onder druk komt te staan en dit leidt nogal eens tot onrust. Merkbare effecten hiervan zijn bijvoorbeeld dat kinderen stress opbouwen, niet lekker in hun vel zitten, een negatief zelfbeeld ontwikkelen, onderpresteren op school, piekeren, slaapproblemen ontwikkelen of ongewenst gedrag vertonen.

 

Praktijk Zie Zo is een praktijk waar kinderen, tieners en ouders terecht met kleine en grote (hulp)vragen. Door gebruik te maken van eigen wijsheid, inzicht en kracht, worden kind en ouder begeleid in persoonlijke groei. Praktijk Zie coacht doelgericht aan de hand van verschillende methodieken en technieken, afgestemd op de behoefte van het kind of de ouder. Daarnaast heeft Zie Zo in de loop der jaren een aantal trainingen ontwikkeld die al veel positieve resultaten opgeleverd hebben.

 

Als je snapt hoe iets werkt voor jou, dan kom je tot inzicht en door samen vertrouwen en rust te vinden, kun je persoonlijke groei doormaken. Dan denk je straks: “ah, zo kan ik het ook!”