monique_leerkes

Over Monique 

Na succesvolle afronding van de opleiding SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) heb ik mijn pedagogische kennis jarenlang in de praktijk gebracht in de jeugdhulpverlening. Daarnaast heb ik veel relevante kindgerichte opleidingen, cursussen en (master)trainingen gevolgd en nog steeds blijf ik mijzelf hierin ontwikkelen. Groei is een essentieel onderdeel in mijn leven en staat centraal in mijn werkwijze.

De verschillende en veelzijdige methodieken en technieken die ik heb geleerd en ervaren, hebben allemaal hun positieve effect. Juist door deze met elkaar te combineren, kan de aanpak worden afgestemd op de behoefte van het kind. Om dit volledig op eigen wijze verder te ontwikkelen en toe te passen, besloot ik mijn eigen praktijk op te richten. Een stap in de juiste richting, want hiermee kan ik mijn passie en expertise nog beter en meer uitdragen.

Passie voor het vak is een grote drijfveer en uiterst belangrijk om aan de hand van de hulpvraag tot de beste oplossing te kunnen komen. Ik geef wat ik in huis heb en dat doe ik met bezieling en rechtstreekse betrokkenheid vanuit mijn hart. Liefde neemt een belangrijke plaats in, in het professioneel handelen, denken en voelen! Ik werk transparant, deskundig, oplossings- en doelgericht en door de jarenlange en uitgebreide ervaring effectief.

Mijn missie is om kind, jongere en ouder(s) eigen kracht en vertrouwen te hervinden.

Ik hoop dat ik dit nog heel lang kan en mag doen!

Monique

 

Lees meer over de werkwijze van Praktijk Zie Zo.